Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
office@BucurestiSEO.ro 0756779977
Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
office@BucurestiSEO.ro 0756779977

Optimizare SEO

Tot ce trebuie sa stii despre acest proces.

Analiza cuvintelor cheie

Toate campaniile de optimizare seo de succes încep cu o vastă analiză a celor mai profitabili termeni, relevanți afacerii tale. Folosind tehnici avansate, analizăm toți termenii care au legătură cu business-ul tău, iar mai apoi compilăm o listă de cuvinte cheie în funcție de relevanță, competitivitate și numărul de căutări lunare, care îți vor transforma afacerea într-una mai profitabilă. Așadar, eliminăm presupunerile și ne axăm exact pe acei termeni de care ai nevoie.

Optimizarea pe pagină

Odată ce știm acele cuvinte cheie specifice afacerii tale, care îți vor oferi cea mai mare șansă de a înainta în clasamentul Google, ne vom concentra pe optimizarea paginilor website-ului tău actual pentru acești termeni și de asemenea vom aplica toate aspectele tehnice necesare, pe care roboții Google vor să le găsească.

Îți vom optimiza structura site-ului, titlurile paginilor, descrierile, structura url, linkurile interne, harta website-ului, redirecționările și multe altele, pentru a oferi paginilor respective, cea mai bună șansă de a se impune în fața motoarelor de căutare pentru conținut relevant.

Acestea fiind spuse, ne pasă foarte mult de modul și ușurința de utilizare de care un vizitator trebuie să beneficieze și prin urmare nu vom face nicio optimizare in detrimentul acestor factori. Nu vom optimiza niciodata un site prea mult, doar pentru a-l face să urce puțin în clasament, dar te asigurăm că vom dezvolta websiteuri care iți vor transforma potențialii clienți.

Ce este autoritatea în mediul online?

Autoritatea în mediul online face diferența între websiteurile care apar în primele rezultate și cele care nu apar. Această autoritate se poate atinge printr-o combinație de factori ajutători precum: linkuri / legături de la siteuri de calitate, relevante nișei tale, social media, citații locale. Noi, cei de la BucurestiSEO.ro, suntem angajați in folosirea celor mai eficiente și oneste modalități de dezvoltare a credibilității si autorității site-ului tău. Lucrăm împreună cu clienții noștri, pas cu pas.

Seo Local și Citații

În cazul în care afacerea ta este axată pe unul sau mai multe orașe, în care ai un punct de lucru și o adresă fizică, poți beneficia enorm de strategiile noastre de optimizare locala. De exemplu, atât cu ajutorul unor pagini bine structurate ale website-ului tău precum și cu listări locale relevante, businessul tău va fi inclus în rezultatele de căutare locală.

Link Building

Termenul de „Link Building” se referă la construirea de backlinkuri. În ultima perioadă, Google îi penalizează pe cei care vor să însele sistemul prin adăugarea de legături-spam. Acestea fiind spuse, link-urile constituie încă, un factor important în clasarea site-ului tău, dar nu te aștepta să-ți aducem 1000 pe săptămână. Nu ne ocupăm cu așa ceva, dar mai ales nu ți-ar aduce niciun beneficiu.

Analizăm manual fiecare campanie și ne axăm doar pe backlinkuri de înaltă calitate, relevante nișei tale. Calitate, nu cantitate. Aceasta este deviza noastra la acest capitol.

Marketingul prin conținut

De îndată ce vei avea un site bine optimizat și autoritatea acestuia începe să crească, vei simți gustul marketing-ului online. E posibil să te întrebi cum ai putea obține mai mult ROI? Există mai multe opțiuni, dar cea mai efectivă ar fi să aduci conținut nou pe site, sub forma unui blog.

Te putem ajuta cu idei de conținut, pe ce termeni ar trebui să te axezi, infografice, copywriting și multe altele.

Vrei o analiză SEO gratuită a website-ului tău?

Vezi ce presupune o analiză SEO de calitate.