Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
office@BucurestiSEO.ro 0756779977
Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
office@BucurestiSEO.ro 0756779977

Cu noi, creativitatea este la ea acasa!

Când vine vorba de web design si dezvoltare web, abordarea noastră este unică în această industrie.

Web Design Bucuresti

Webdesign-ul profesional îți oferă cel mai puternic instrument de marketing online. Poți să privești un website ca pe o usă pe care potențialii tăi clienți intră pentru a te vizita.

Mai mult decăt un design atrăgător, un site de success trebuie să fie produsul unei strategii de conținut bine planificată și executată. De asemenea, acesta trebuie să fie ușor de utilizat, dar bine optimizat pentru conversie.

Experiența nostră în acest domeniu, împreună cu modul de abordare axat pe rezultate, ne ajută să înțelegem cum putem să-ți valorificăm eforturile tale de publicitate online într-un mod avantajos și măsurabil.

Designul Receptiv

Pentru noi, designul receptiv este un standard. Mai exact, toate site-urile pe care le dezvoltăm au interfața flexibilă, astfel încât websiteul se ajustează în funcție de ecranul utilizatorului. Fără zoom, fără scroll. Designul receptiv va optimiza site-ul pentru cea mai bună experiență a vizitatorului, indiferent dacă acesta folosește un calculator, un laptop, o tableta sau un smartphone.

Managementul de conținut și WordPress

Website-ul nu este o broșură statică. În viziunea noastră, este un instrument de vânzări dinamic, care ar trebui să evolueze pe măsură ce afacerea ta prosperă. Dezvoltând siteuri cu ajutorul WordPress, o platforma de management pentru conținut, ai avantajul de a modela informația după bunul plac.

Strategia de Conținut

Fiecare proiect este ghidat și susținut de o strategie de conținut complexă. În primul rând îți analizăm website-ul curent și industria în care activezi. Mai apoi identificăm audiența ta ideală și privim din perspectiva lor. Prin acest process, vom construi arhitectura site-ului, funcțiile necesare, diferite forme de a îmbunătăți conversia și multe altele.

Ne asigurăm că fiecare detaliu necesar business-ului tău a fost integrat în designul și funcționalitatea noului site.

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie este atât știința cât și arta de a îmbunătății performanțele și profitabilitatea unui website. Măsurăm rezultatele inițiale pentru a întelege ce funcționează și ce ar trebui schimbat, apoi modificăm design-ul sau conținutul în efortul de a converti mai mulți vizitatori în clienți.

Prin definirea și monitorizarea obiectivelor websiteului, putem recomanda mai apoi diferite strategii pentru îmbunătățirea rezultatelor dorite la o scară mai mare. De asemenea, experiența noastră în optimizare SEO, ne permite să îți oferim informații despre eficiența planului de marketing actual.

Vrei un website sau poate un redesign?